Φίλοι Αγίου Εφραίμ Νεοφανούς Νομού Μεσσηνίας

2019-04-01 23:18

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣYΚΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (βλ. 3η φωτ.).

 
Θα διαβάσετε παρακάτω ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟ, που δημοσιεύτηκε στις 16.3.2019 στο F.B.: Ιερός Ναός Αγίου Εφραίμ – Κύπρος, απ’ όπου και οι φωτ/φίες που θα δείτε. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε, ότι οι Κύπριοι ευλαβούνται ιδιαίτερα τον Άγιο Εφραίμ, γιατί είναι αμέτρητα τα θαύματα που επιτελούνται σε Κυπρίους:


Σεβαστή Γερόντισσα,


σας γράφω και εγώ με τη σειρά μου ένα ΘΑΥΜΑ που βίωσα από τον Άγιο Εφραίμ.
Εδώ και ένα χρόνο είχα πρόβλημα με τα αιμοπετάλιά μου και με παρακολουθούσε αιματολόγος. Πρώτα μου έκανε διάφορες θεραπείες και στη συνέχεια έκανα ενέσιμη θεραπεία.
Στην πορεία της θεραπείας μου, μετά από 8 μήνες, πήγα στον γιατρό μου και του είπα: «Γιατρέ, την τελευταία εβδομάδα ΕΧΩ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣYΚΩΤΙ» και μου είπε να πάω για έλεγχο. Στις αναλύσεις διαπίστωσε, ότι κάτι δεν πάει καλά και μου έδωσε ραντεβού για υπερηχογράφημα.
Στο υπερηχογράφημα έδειχνε κάτι σαν σκιές και ογκώματα, αλλά δεν έδειχνε καθαρά. Ακολούθως, με έστειλε για MRI (αξονική) στις 28 Δεκεμβρίου 2018.
Βγαίνουν τα αποτελέσματα στις 3 Ιανουαρίου 2019 (μέρα εύρεσης των Ι. Λειψάνων του Αγίου). Έδειχναν ότι ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 28,7% ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ. Από ΄κείνη τη στιγμή ξεκινούσαν τα δύσκολα. Ο γιατρός μου είπε, ότι πρέπει να ξεκινήσω επειγόντως χημειοθεραπεία. Μου έδωσε ραντεβού στις 7 Ιανουαρίου 2019, αλλά δεν πήγα ποτέ, γιατί Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
Το βράδυ του Σαββάτου, 5 Ιανουαρίου με ξημερώματα Κυριακής 6 Ιανουαρίου, είχα έντονο φριχτό πόνο και συμπτώματα ζαλάδας. Απέναντι από το κρεβάτι μου είχα μια μικρή Εικόνα του Αγίου Εφραίμ και τον παρακάλεσα: « ΑΓΙΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ». Μετά από λίγη ώρα ο πόνος μου πέρασε και αποκοιμήθηκα. Γύρω στις 4:00 το πρωί ξύπνησα από ένα όνειρο.
Είχα δει, ότι ήμουν στην κλινική και έκανα ήδη θεραπεία για τον ΚΑΡΚΙΝΟ. Ξαφνικά κάποιος νεαρός ψηλός άνδρας με γενειάδα μπαίνει στο δωμάτιό μου και με παίρνει κάπου. Εγώ τον ρωτάω: « Συγγνώμη, πού με πάτε;» και γυρίζει το κεφάλι του και μου λέει: «Στο χειρουργείο». Και εκεί ξύπνησα ιδρωμένος. Πήγα στην κουζίνα, ήπια ένα ποτήρι νερό και ξανακοιμήθηκα.
Το πρωί της Κυριακής, 6 Ιανουαρίου 2019, ξύπνησα χωρίς πόνους, χωρίς τίποτα. Όταν πήγα να αλλάξω τα ρούχα μου ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.
ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΣΗΚΩΤΙ (βλ. 3η φωτ.).
Κατάλαβα αμέσως, ότι ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβη! Μετά από αρκετές ώρες άνοιξα ένα βιβλίο της φυσικής που έπρεπε να διαβάσω για την εξέταση που είχα στο Πανεπιστήμιο και ξαφνικά ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ!
Την επόμενη μέρα είπα, δεν θα πάω στον γιατρό που είχα ραντεβού, αλλά θα πάω να ξανακάνω αναλύσεις και αξονική σε άλλο γιατρό.
Πήγα σε μια άλλη γιατρό, μου κάνει υπερηχογράφημα, μου λέει: «ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ». Όμως έπρεπε να κάνω κι ένα MRI να δείξει και για εσωτερικά. Πηγαίνω, μου κάνουν MRI και όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα, εκεί έζησα το απόλυτο θαύμα του Αγίου μου!
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ! Και τότε είπα: «ΕΓΩ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ» (Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού).
Μου χάρισε τη ζωή! Δοξασμένο το όνομά Του!
Τον ευχαριστώ για όλα!


Ραφαήλ Δ., Κύπρος.

ΑΣΘΕΝΟΥΣΙΝ ΤΗΝ ΙΑΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΘΛΙΒΟΜΕΝΟΙΣ ΧΑΡΑΝ ΤΗΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝΑ, ΤΟΙΣ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΣΙΝ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΣΟΥ, ΔΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΟΘΕΝ, ΕΦΡΑΙΜ ΑΓΙΕ.

ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓ/ΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΗΜΩΝ. ΑΜΗΝ!